Kommer du överleva? {En TS4 utmaning}

Utmaningen är översatt från engelska här. Detta är alltså min version av utmaningen översatt.
 
Kommer du överleva?
Lita inte på någon... Prata inte med någon... Titta inte på någon... Det är de reglerna du har levt efter sen epidemin utbrast. Du bor i en affär med mat och vatten, tills en dag när ett gäng zombies kommer till ditt gömställe. Du lyckas hinna därifrån, men hann däremot inte ta med några nödvändigheter. På håll ser du två skepnader närma sig. Du gömmer dig. När de går förbi, ser du att det är två barn, de verkar vara syskon. Vågar du prata med dem eller hjälpa dem? Du går igenom reglerna i huvudet och utan att du märker det säger du "Hej". Barnen vänder sig om och börjar prata med dig. Det kommer fram att de är hungriga, uttorkade och rädda. De följer efter dig och du hittar ett litet, men stabilt skydd. Du bestämmer dig för att stanna över natten. Nästa morgon märker du att ett av barnen är bitet. Hur kunde du vara så ouppmärksam? Du lät ett barn, som är bitet, följa efter dig och äta av din mat. Barnet säger att det blev bitet för två veckor sen, du tror inte på det men låter dem stanna ändå. Ett felsteg och barnet dör.

M
ålet med utmaningen är att hålla barnet och dess syskon levande tills de är gamla nog att bli testade och börja få botemedel. Utmaningen slutar när barnen är Ungdomar.
 
Börja med att gå till "Hantera världar" och bulldoza alla allmäna platser och hus (Newcrest funkar fint!). Skapa din huvudsim som en ungdom, om det är en man eller kvinna är upp till dig. Det är fritt fram att välja utseendet på din sim. Den enda regeln som ska följas vid SES är att din huvudsim ska ha egenskapen ensamvarg. Sedan skapar du två barnsimmar som ska vara syskon, resten är upp till dig.
 
Din bas måste ha 3 billiga sängar, 1 soffa, 1 toalett och 1 badkar. Du får INTE ha en spis, utan mat måste införskaffas på annat håll.
 
TS4, TS4: CAS, TS4: Kommer du överleva?, Youtube | CAS, Kommer du överleva?, Sims4, TS4, TS4: Kommer du överleva?, Will you survive, Youtube | |
Upp